De kalender van Gent, Anderlecht en Club onder de loep

De kalender van Gent, Anderlecht en Club onder de loep

Deze keer heeft Gent de kans om leider te worden niet laten liggen. Na een 0-1-overwinning bij Kortrijk staan de kwekkers op kop in play-off 1. Ook Anderlecht geldt door hun overwinning in Charleroi nog als titelkandidaat. Maar hoe zien de verschillende programma’s eruit?

Vierde keer, goeie keer voor Gent: na een een owngoal van Chanot winnen Hein & co gevleid in het Guldensporenstadion. De Buffalo’s tellen nu één punt meer dan Club. Ook Anderlecht ging dankzij een goal van Najar winnen op Mambourg. Wij gingen op zoek naar het programma van de drie titelkandidaten:

Het programma van Gent:

Programma Gent

 

Het programma van Anderlecht:

Programma Anderlecht

 

Het programma van Club:

Programma Club

Zoals jullie kunnen zien komt Gent nog op bezoek bij ons en eindigen ze in een uitwedstrijd op Anderlecht. Paars-wit heeft het grote voordeel dat het nog 3 van zijn resterende 4 matchen thuis speelt. Voor Club staat de op papier moeilijkste wedstrijd volgende week zondag op het programma. Wie heeft er volgens jou het gemakkelijkste programma en wordt kampioen?


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.