Kiest Clement voor Maleisische centen?

Denswil en Clement

27 mei 2015 07:35 - Alle Belgische clubs zijn intussen bezig aan hun huiswerk voor het seizoen 2015-2016. Niet alleen spelers, maar ook goede trainers zijn gegeerd. Zo ook onze assistent-trainer, Philippe Clement.

KV Kortrijk zou Clement heel graag naar het Guldensporenstadion halen. “Hij staat nummer één op ons verlanglijstje”, zegt manager Patrick Turcq in Het Laatste Nieuws.

“Clement is jong, ambitieus, Belgisch, een harde werker en hij heeft tonnen ervaring als speler en de voorbije jaren ook als hulpcoach. Ik denk dat het voor hem het gepaste moment is om bij ons zijn carrière als hoofdtrainer te lanceren.”

Clement ligt wel nog altijd onder contract bij Club Brugge, al weten we na het Vanderhaeghe-voorval dat dat geen probleem hoeft te zijn. Bovendien heeft Kortrijk met zijn nieuwe eigenaar, Vincent Tan, genoeg Maleisische centen om onze assistent-trainer een aantrekkelijk aanbod voor te leggen. Denk jij dat Philippe bij Club blijft?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.