Kujovic: “Ik blijf voor de rest van mijn leven blauw-zwart trouw”

Vladan Kujovic (Club Brugge)

23 mei 2015 02:11 - Vladan Kujovic neemt zondag afscheid van het Brugse publiek. Enkele minuten voor de aftrap in de thuiswedstrijd tegen Kortrijk zal hij gehuldigd worden. Eén ding is zeker: Vladan is een hele grote meneer!

“Ik zal er zijn als de coach me nodig heeft”, was de gekende drijfveer van de Serviër. Zelden was een keeper zo professioneel in een schaduwrol. En ondanks alles, stapelde hij de knappe prestaties op.

Kujovic heeft het dan ook moeilijk met zijn afscheid. “Zondagavond valt voor mij definitief het doek over een mooie loopbaan, maar mijn vier seizoenen met Club zijn het mooiste!”

“De afgelopen vier jaar heb ik deze club in de meest positieve zin zien evolueren. Het voorbije seizoen was al schitterend, maar de mensen hebben het laatste van Club Brugge nog niet gezien. Ik neem dan wel afscheid, maar ik blijf voor de rest van mijn leven blauw-zwart trouw.”

Deze redding zullen we nooit vergeten Vladan (vanaf 2’50”):

Wat zou jij nog graag tegen Kujovic zeggen?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.