Maak kennis met de reflexen van Bruzzese

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

15 mei 2015 01:01 - Gisteren werd met Sébastien Bruzzese de nieuwe doublure van Mathew Ryan voorgesteld. De 26-jarige doelman was al sinds 2012 de vaste stand-in van Sammy Bossut bij Zulte Waregem. Ondanks zijn bankzittersstatuut bij Essevee, beschikt hij over uitstekende reflexen. Een bloemlezing.

Kom alles te weten over onze nieuwste aanwinst: Sébastien Bruzzese

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.