Mannaert: “Maar één doel volgend seizoen”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

25 mei 2015 16:22 - Manager Vincent Mannaert maakt de balans op van afgelopen seizoen. “We hebben een bijna perfect rapport dit seizoen, maar volgend seizoen hebben we maar één doel.”

“Dit was ons beste seizoen van de laatste tien jaar. We kunnen dus niet helemaal ontevreden zijn, al hadden we die titel er nog graag bij gehad natuurlijk. Het is normaal dat we daar ontgoocheld over zijn”, opent Mannaert.

“Uiteraard willen we weer de bekerfinale spelen en een goed seizoen draaien in Europa, maar de uitgesproken doelstelling is de titel.”

“We hadden na de vorige seizoenen iets goed te maken in Europa en de beker. Daarom hadden we dit jaar de ambitie om op drie niveaus voluit te gaan.”

“Daardoor hebben we dus wel 17 wedstrijden meer gespeeld dan Gent. Dat speelt mee en daar gaan we volgend seizoen rekening mee houden. We willen de titel!” Deel jij de mening van Mannaert?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.