Meunier: “Ik wil de titel voor ik vertrek”

Thomas Meunier (Club Brugge)

09 mei 2015 17:55 - Thomas Meunier zit in de selectie voor de wedstrijd op Anderlecht en staat hoogstwaarschijnlijk ook aan de aftrap. Onze rechtsachter spreekt klare taal in aanloop naar het duel: “Ik ben stilaan toe aan een andere cultuur, maar ik wil eerst kampioen worden met Club!”

“Bloemen, champagne, chocolade,… Ik wacht er nog steeds op”, lacht Meunier in Het Nieuwsblad. Vorig seizoen zette zijn owngoal Anderlecht op weg naar de titel. Maar zondag wordt het anders: “Ik wil ze uit de titelrace kegelen!”

Het wordt zijn eerste match sinds de bekerfinale. “Ik blesseerde mij de dag voor de bekerfinale. Het hield dus een risico in dat ik zou spelen, maar ik wilde mijn eerste finale voor geen geld van de wereld missen.”

“De dag nadien kon ik zelfs niet meer stappen. Maar ik heb er geen spijt van, als ik de winnende goal van Refaelov bekijk, krijg ik nog altijd kippenvel.”

“Anderlecht was ons zwarte beest, maar dit seizoen hebben wij het psychologische voordeel.” En daar heeft Meunier natuurlijk wel gelijk in. Lees hier nog andere redenen waarom Club morgen mag dromen van de winst.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.