Miljoenenaankoop mag beschikken van Club

28 mei 2015 17:22 - Club Brugge heeft een sterk seizoen achter de rug, maar blauw-zwart wil meer. De uitgesproken ambitie voor volgend seizoen is de landstitel en in die visie past één van de spelers blijkbaar niet meer.

Club stond bijna het hele seizoen eerste in de Jupiler Pro League, maar door de snelle opeenvolging van wedstrijden waren onze spelers niet meer fris genoeg in de play-offs.

Enkele sterkhouders presteerden ondermaats en daar was het bestuur niet gelukkig mee. Eén van hen is Laurens De Bock. Hij kwam in 2013 over van Lokeren en heeft nog een contract tot 2017. Club legde maar liefst 3,5 miljoen euro op tafel voor de linksachter.

Het Laatste Nieuws meldt nu dat Club vindt dat De Bock niet brengt wat van hem verwacht wordt en daardoor zou hij nu mogen beschikken. Een terechte of overdreven beslissing?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.