Mirakelman Ryan en zijn schaatsen

Mirakelman Ryan en zijn schaatsen

Mathew Ryan is aan een uitstekend seizoen bezig bij Club Brugge. Ook tegen Charleroi pakte de Australiër uit met een ongelooflijke kangoeroesprong. “Nochtans had ik net schaatsen aan”, zei de doelman achteraf. Bekijk hier nog enkele andere straffe stoten van onze topkeeper!

Kijk hoe Ryan twee keer uitglijdt, maar Ndongala toch nog kan afstoppen:

Ryan: “Ik had net schaatsen aan”

In de gewonnen topper tegen Standard (1-3) redde hij zélfs een bal met zijn hoofd (vanaf 16′):

Maar de allerbeste wedstrijd van Ryan was ongetwijfeld in Torino:

Denk jij dat de Australische doelman ook volgend seizoen nog tussen de palen staat voor Club?


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.