Mulder: “Hoe oud is Oulare? 19?! Groeit die nog?”

Mulder Hoe oud is Oulare 19! Groeit die nog

Hilarisch tafereel gisteren tijdens Extra Time. Voetbalanalist Jan Mulder wist namelijk nog niet hoe oud Oulare was. Toen hij vernam dat de stevige Club-spits nog maar 19 is, stak hij zijn verwondering niet onder stoelen of banken. Daarnaast analyseerde het panel de mindere prestatie van Oulare.

Akkoord, Obbi heeft al beter gespeeld dan afgelopen zondag in Anderlecht. Maar hij is nog enorm jong, en dus moeten we hem dit vergeven. Niet vergeten dat hij de met 2-1 gewonnen heenmatch in zijn eentje deed kantelen.

Krijg tijdelijk €60 GRATIS bij Unibet

Toch was Bob Peeters enorm hard voor hem: “Hij is meer bezig met zichzelf, dan met de titel. Dat mag je hem niet zomaar vergeven.”

Bron: http://sporza.be/cm/sporza/videozone/programmas/extratime/2.38872

Souleymane Oulare probeerde zijn zoon nochtans met beide voetjes op de grond te houden. “Ik geef hem al langer de raad mee dat hij zich niet met de ref moet bezighouden. Hij moet ook geen uitspraken doen waarmee hij zich boven de ouderen stelt”, klonk het in Het Laatste Nieuws.

“Zijn gedrag is een combinatie van onbezonnen jeugdigheid en zijn karakter. Als je nog maar 19 bent, kan het al eens gebeuren dat je je laat gaan. Obbi komt er wel!”

Ben jij het eens met de kritiek op onze jonge spits of wordt hij te hard aangepakt?


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.