OFFICIEEL: Diaby tekent voor 4 jaar!

Abdoulay Diaby vingertje

22 mei 2015 15:13 - Club Brugge heeft zich officieel versterkt met Abdoulay Diaby. Zijn naam circuleerde al enkele dagen in Brugge, maar bij deze is de zaak definitief afgerond.

De 24-jarige aanvaller van Lille werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Moeskroen. Toen bleek dat hij twaalf keer scoorde, en daarmee topschutter was in de Jupiler Pro League, haalde Lille hem terug naar Frankrijk.

Bij Lille brak de spits wel geen potten meer. Verder dan drie teleurstellende invalbeurten kwam hij er niet. Diaby zette zijn handtekening onder een contract van maar liefst 4 seizoenen. Een goede zaak?

Diaby: “Afspraak met de supporters…”

“Ik ben zeer tevreden met deze stap. Ik was graag in januari al naar Club gekomen, maar toen lukte het niet. Ik ben blij dat de puzzelstukken nu alsnog in elkaar vallen. Ik wacht vol ongeduld om aan het nieuwe seizoen te beginnen met deze prachtige club. Afspraak met de supporters op mijn eerste training!”

Ook trainer Preud’homme is erg tevreden: “Toen we Abdoulay bij Moeskroen zagen spelen, waren we direct gecharmeerd. Zelf was hij ook enthousiast over Club en onze manier van spelen. Als je een speler kan halen met zo’n kwaliteiten die écht de wil heeft om bij Club te slagen, dan kan je als coach alleen maar tevreden zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.