Ploegen staan in het rijtje voor Club-spits: “Hoeveel moet hij kosten?”

Obbi Oulare applaudisseert

21 mei 2015 17:02 - Club Brugge is volop op zoek naar versterkingen voor volgend seizoen, maar mogelijk ziet blauw-zwart ook enkele sterkhouders vertrekken. Vooral aan de mouw van één man wordt voortdurend getrokken.

Verschillende ploegen staan te drummen om Obbi Oulare over te nemen van Club Brugge. Zo zou de interesse van Tottenham plots sterk gestegen zijn.

In eerste instantie had de ploeg van Dembélé, Chadli en Vertonghen zijn pijlen gericht op Benteke. Maar omdat de kans klein is dat ze hem bij Aston Villa kunnen losweken, zou Tottenham nu vastberaden zijn om Oulare van Club over te nemen.

De Duitse media melden ook dat Schalke 04 contact heeft opgenomen met Club Brugge. Zij zoeken een aanvaller die de concurrentie aangaat met Huntelaar. Maar ook Ajax, Dortmund en Manchester United liggen op de loer om de jonge spits een contract aan te bieden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.