Preud’homme: “Daarom verving ik De Sutter”

Tom De Sutter (Club Brugge)
Club-trainer Preud’homme was gematigd tevreden met de prestatie van zijn team. “We moeten scherper zijn in de zestien. Onze aanvallers waren ook niet op niveau vandaag. Ik ga morgen met Oulare praten.”

10 mei 2015 20:16 - Tom De Sutter was blijkbaar niet helemaal in orde tijdens de wedstrijd in het Astridpark. “Tom werd ziek in de eerste helft. Ik had dat al gezien, dus daarom liet ik Obbi al vroeg opwarmen”, opent Preud’homme.

“Ik kan Tom dus niets verwijten. Hij heeft er alles aan gedaan om toch te presteren. Van de prestatie van Oulare ben ik heel wat minder tevreden. Hij was meer bezig met de scheidsrechter dan met te voetballen.”

“We moeten hem terug met de voetjes op de grond zetten. Ik zal morgenvroeg op training met hem praten. Het kampioenschap is nog niet voorbij!”, besluit hij strijdvaardig.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.