Preud’homme is trainer van het jaar!

Michel Preud'homme met Club-sjaal

19 mei 2015 14:49 - Michel Preud’homme is verkozen tot trainer van het jaar. “Dit doet deugd, want er was veel concurrentie dit jaar”, reageert onze coach. Andere genomineerden waren Felice Mazzu en Hein Vanhaezebrouck. Proficiat MPH! 

Preud’homme is beloond voor het fantastische parcours dat hij dit seizoen met Club Brugge heeft afgelegd. Club speelde aanvankelijk 51 wedstrijden, waarvan er slechts 3 verloren werden.

“Ik vind het een enorm aangename erkenning”, reageert onze coach. “Vooral omdat niet alle buitenstaanders akkoord zijn met mijn manier van werken. Het doet me deugd dat de stemgerechtigden rekening hielden met onze prestatie op drie fronten!”

Preud’homme: “Dit is de trofee van een hele staf én spelersgroep, niet van een trainer alleen!”

Of Michel Preud’homme blijft als coach van Club Brugge, lees je hier.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.