Preud’homme: “Jammer dat dit gebeurt”

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

12 mei 2015 23:35 - Michel Preud’homme droomt met Club Brugge nog altijd van de dubbel. Ondanks de 0 op 6, blijft hij in de landstitel geloven. Als de coach in die opdracht slaagt, kan hij een nieuw Belgisch succes aan zijn trainerspalmares toevoegen. Toch is hij niet helemaal tevreden over de gang van zaken in België.

“Weet je wat ik beu ben? Al die bla bla bla” zegt een geërgerde Preud’homme aan Humo. “Alles wat ik doe of zeg, wordt enorm uitvergroot.”

“Als Hein Vanhaezebrouck naar de reviewcommissie en de bond uithaalt, verschijnt daar een klein artikeltje over in de pers. Als ik hetzelfde doe, staan alle kranten vol.”

“Zo zei ik tegen Standard dat het 1-0-verlies vooral aan onszelf te wijten was omdat we niet scherp genoeg waren. Daarnaast gaf ik aan dat we drie keer onterecht afgevlagd werden en dat ik het onlogisch vond dat we op zaterdag moesten spelen.”

“En dan ben ik meteen een Calimero, gewoon omdat ik mijn ploeg verdedig. Daar heb ik het écht mee gehad. Ik mag precies niets meer zeggen in België.”

Preud’homme behaalde in onze competitie successen met Standard, Gent en nu dus ook met Club Brugge. Toch krijgt hij niet de erkenning die hij verdient. Denk jij dat hij straks weer een ploeg in het buitenland coacht?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.