Preud’homme: “Nog een contract tot 2019, maar…”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

19 mei 2015 07:25 - Michel Preud’homme bleef als trainer nooit langer dan twee jaar bij een club. Pakt hij na het mislopen van de titel ook zijn biezen bij blauw-zwart? Het Nieuwsblad zocht het uit.

“Ik heb nog een contract tot 2019, maar dat wil niets zeggen”, opent onze trainer. “In mijn contract is veel mogelijk. Je weet nooit wat er gebeurt en het is dan ook moeilijk om nu uitspraken te doen over mijn toekomst bij Club. De samenwerking verloopt goed, maar of dat zo blijft is nog maar de vraag natuurlijk.”

“Misschien is Club op een dag wel gelukkig als ik wegga? Zolang ik me goed voel in Brugge, blijf ik. De beleving van de supporters is fantastisch. Ik wil die mensen iets teruggeven. Dat heb ik nodig om zo goed mogelijk te functioneren. Ik zie alleszins nog groeimarge bij Club!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.