Proto is het beu: “Ik ben de meest geviseerde doelman in eerste klasse”

Club-fans fuck you

05 mei 2015 06:00 - Silvio Proto is het beu. “Het is elke week hetzelfde”, jammert de doelman. “Ik ben de meest geviseerde doelman in eerste klasse, maar er zal pas opgetreden worden als er een ongeluk gebeurt.”

Proto zien ze nergens graag komen. En ook in Charleroi werd de Anderlecht-doelman allesbehalve met open armen ontvangen. In de tweede helft kon hij nog net een bommetje van de thuisaanhang ontwijken.

Het sluitstuk van paars-wit komt vandaag voor de Reviewcommissie voor zijn gemene fout op Chevalier. De bewuste fase kan u hier bekijken. Er is nog geen uitspraak geweest, maar Proto zegt nu al dat hij een schorsing niet zal aanvaarden.

“Als ik ook maar één speeldag geschorst word, dan stel ik voor dat bepaalde spelers een heel seizoen aan de kant staan. Het is niet zo dat ik het been van Chevalier heb gebroken hé. Ik voelde dat ik te laat was en ik trok mijn been terug. Ik ben geen gemene speler, ik heb gewoon mijn reputatie tegen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.