Raes: “Hij wordt wel vastgehouden hé door Deschacht!”

Raes: "Hij wordt wel vastgehouden hé door Deschacht!"

Club Brugge verloor gisteren met 3-1 in het Astridpark. Nochtans had de wedstrijd ook helemaal anders kunnen lopen. Bij een 2-1-tussenstand hield Deschacht Club-middenvelder Refaelov vast in de zestien. Sporting Telenet-commentator Bart Raes zag er een strafschop in.

Refaelov gaat neer in de zestien na contact met Deschacht. Gumienny geeft Rafa geel?!

Bron: http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cnt/dmf20150510_01673928

Toegegeven, het zou een lichte strafschop geweest zijn. Maar wij hebben de voorbije jaren al gekkere dingen gefloten zien worden op bezoek in het Astridpark.

Feit is alleszins dat Refaelov hier nooit geel had mogen krijgen. Nu missen we hem in de volgende thuiswedstrijd tegen Gent. “Ik snap écht niet waarom ik deze gele kaart kreeg”, reageerde Refaelov.

Preud’homme eindigde in stijl: “Anderlecht heeft zich dikwijls opgetrokken aan nederlagen, zoals toen ze zogezegd goed tegen ons gespeeld hadden. Dus wij gaan hetzelfde doen!”


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.