Ryan verkozen tot doelman van het jaar!

Mathew Ryan Blauwe Schoen (Club Brugge)

20 mei 2015 13:13 - Mathew Ryan ziet zijn sterk seizoen bekroond worden met de trofee voor beste doelman van het jaar. Het is al het tweede jaar op rij dat zijn 360 collega-voetballers hem verkiezen tot ‘Doelman van het Jaar’. Matz Sels en Silvio Proto waren de andere genomineerden.

Ryan heeft straks een fantastisch seizoen achter de rug. Hij won met Club de Belgische beker en ook de Asian Cup kon hij met het Australische elftal aan zijn prijzenkast toevoegen.

“Mijn komst naar Club én Europa blijken meer dan ooit de juiste keuze geweest te zijn”, reageert Ryan tevreden. “Ik ben enorm trots op hetgeen ik tot nu toe gerealiseerd heb. Ik heb mezelf in korte tijd zowel in eigen land als hier op de kaart gezet.”

“Club Brugge is in korte tijd mijn tweede thuis geworden. Ik hou van deze club én stad! Ik ben een perfectionist en een winnaar. Het is voor mij altijd een drijfveer om het beste van mezelf te geven”, eindigt Ryan zijn verhaal.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.