Ryan zal Club Brugge verlaten

Mathew Ryan (Club Brugge)

26 mei 2015 10:38 - Mathew Ryan heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Club Brugge. Hij groeide in geen tijd uit tot publiekslieveling van blauw-zwart. Toch wordt er gevreesd dat de Australiër onze club zal verlaten. En wil hierom…

Na de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Kortrijk, nam onze doelman uitgebreid afscheid van het publiek in Jan Breydel.

Hij maakte 2,5 uur tijd om een tour te maken door het stadion. Hij deelde handtekeningen uit, ging op de foto met fans en schonk zelfs zijn keeperstenue aan enkele gelukkige Club-supporters.

Daardoor had Mathew op het einde van zijn ‘afscheidstocht’ alleen nog een Australische vlag rond zich gebonden. En hij dronk, op aanvraag van de fans, zelfs een biertje in één keer leeg (zie filmpje).

Zijn makelaar, Mikkel Beck, gaf al eerder aan dat hij een vertrek niet uitsluit. Denk jij dat Ryan volgend seizoen nog tussen de Brugse palen staat?

Wij hopen alvast van wel, want Ryan is en blijft een absolute topkeeper met de juiste mentaliteit!

Bron video: Kirsten De Smet via https://www.facebook.com/MathewRyanFanpage

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.