Sociale media maken Vanden Borre met de grond gelijk

Sociale media maken Vanden Borre met de grond gelijk

Anthony Vanden Borre heeft zich ook dit voetbalweekend laten opmerken. Net voor de aftrap van Charleroi – Anderlecht was er een minuut applaus voor Gregory Mertens. Spelers en supporters klapten sereen voor de overleden Lokeren-speler. Maar Vanden Borre… Die vond het een gepast moment om zijn veters te strikken. 

Voetbalanalist Eric Van Meir geloofde niet dat de rechtsachter dit met opzet deed. “Dit is puur uit domheid”, zei hij op Telenet.

Kijk hoe Vanden Borre het respectloze besluit neemt om zijn veters te strikken:

Bron: vtmnieuws.be / HLN

En ook op het veld was VDB er niet met zijn gedachten bij. Hij speelde een zwakke partij en ontsnapte aan rood. Trainer Besnik Hasi nam zijn verdediger in bescherming en haalde hem snel naar de kant.

Kijk hoe scheidsrechter Geldhof geen tweede geel trekt voor deze fout op Saglik:

Bron: vtmnieuws.be / HLN

Alsof het allemaal nog niet welletjes was geweest, nam Vanden Borre na een snelle douche plaats in het vak van Charleroi.

Hoe dan ook, de sociale media verafschuwen de Anderlecht-verdediger. De ene reageert al wat furieuzer dan de andere. Maar over één ding is iedereen het eens: zoiets doe je écht niet.  

De reacties op het voorval:

 

En dan is er natuurlijk ook nog altijd Proto. Hij vroeg scheidsrechter Geldhof om het spel stil te leggen vanwege bommetjes. De Charleroi-aanhang reageerde op onderstaande manier:

Vanden Borre viel eerder dit seizoen ook al op met zijn Vanden Borre-walk en Proto provoceerde onlangs de Club-fans nog.


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.