Sven Nys bekent kleur

Sven Nys bekent kleur

Sven Nys was onlangs te gast in het Eén-programma Café Corsari. Toen het over voetbal ging, outte Sven zich als supporter van Club Brugge. Maar wist jij dat ook deze bekende koppen voor blauw-zwart supporteren?

Jan Jaap van der Wal, een Nederlandse cabaretier, vroeg Sven welke zijn club is. “Ik ga nu misschien heel veel supporters verliezen, maar ik ben voor Brugge”, antwoordde de 38-jarige veldrijder.

Kijk eens aan: Sven Nys uit zich als fan van Club Brugge!

Een video die is geplaatst door @cafecorsari op

Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar Club-fans hebben bij mij toch altijd een streepje voor. Voor ons hét signaal om op zoek te gaan naar enkele andere bekende Brugse fans.

Ons blauw-zwarte WK-babe Axelle Despiegelaere

Mega Toby (acteur Louis Talpe) heeft al 11 jaar een abonnement op Jan Breydel

Louis Talpe

Zanger Freddy De Vadder supportert altijd vanop de eerste rij

Freddy De Vadder

Jean-Luc Dehaene (15 mei 2014 †) was een groot Club-supporter en stak dat niet onder stoelen of banken: “Een nederlaag van Club Brugge vind ik erger dan de val van de regering.” YNWA!

Jean-Luc Dehaene

Ken jij er nog, bekende mensen met een blauw-zwart hart?


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.