Van Damme: “Club-supporters zijn daar het ergste in”

Van Damme Club-supporters zijn daar het ergste in

Joachim Van Damme voelde zich afgelopen seizoen meermaals geviseerd als hij een overtreding beging. De Mechelen-speler reageert voor het eerst en had ook nog een boodschap voor de Club-fans in petto.

Van Damme kreeg op korte tijd een reputatie door zijn harde stijl van spelen. Zowel in de tribunes als in de pers kreeg hij het vaak te verduren.

“Onder collega’s vallen de commentaren nog wel mee, maar op de tribunes krijg ik vaak de volle laag”, zegt Van Damme aan FAN!. “Vooral op Beveren en Club Brugge is het erg.”

De Mechelen-verdediger herinnert zich zijn trip naar Jan Breydel nog goed. “Nadat ik verwikkeld was in een akkefietje met Vázquez, word ik daar bij elke baltoets uitgefloten. Ze schelden me uit voor beenhouwer en gooien bier naar mij. Ik heb nooit de intentie om iemand te blesseren. Als je er vol voor gaat, gebeuren zo’n dingen.”

Nooit de intentie om iemand te kwetsen? Oordeel zelf:

Bron: http://sporza.be/cm/sporza/videozone/v_opvallend/voetbal_opvallend/1.2184991 (Sporza)

Geloof jij Van Damme of probeert hij zijn harde overtredingen gewoon goed te praten?


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.