Van der Gijp: “Preud’homme hoort thuis in een dierentuin”

Van der Gijp Preud'homme hoort thuis in een dierentuin

Het Nederlandse voetbalpraatprogramma ‘Voetbal International’ analyseerde het kampioenschap in België. René van der Gijp pakte weer uit met enkele straffe uitspraken. “Hein is een held, maar Preud’homme…”

“Ik heb enorm genoten van Hein Vanhaezebrouck tijdens de titelwedstrijd van AA Gent. Ik ben enorm fan geworden van Hein, hij is een held!”, begon van der Gijp zijn verhaal.

Voor Preud’homme had hij heel wat minder sympathie. “Nou, die Preud’homme zou je eigenlijk in de dierentuin moeten stoppen. En dan ga je er met je kinderen naartoe en dan kan je zeggen: ‘Zo zit je erbij als je medicijnen niet inneemt.'”

Bekijk het stuk over Vanhaezebrouck en Preud’homme vanaf 7’10” (tot 9’30”):

Wat vind jij van de analyse van onze Nederlandse analisten?


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.