Vandenbempt: “Gent heeft het moeilijk met de stress van de leidersplaats”

Peter Vandenbempt (analist) (3)

15 mei 2015 01:20 - Zondag komt leider Gent op bezoek in Jan Breydel. Het wordt voor beide ploegen een cruciale wedstrijd met het oog op de titel. “De volgehouden communicatie bij Gent over de derde plaats heeft uiteindelijk niet gewerkt”, zegt Peter Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

In hun vorige thuismatch geraakte Gent niet voorbij Charleroi. “De stress van de leidersplaats neemt toe. De toegenomen kans op de titel speelt de manschappen van Vanhazebrouck parten. Tegen Charleroi was de ploeg in vele bedjes ziek”, analyseert Vandenbempt.

“De volgehouden communicatie over de derde plaats heeft uiteindelijk niet gewerkt. Vanhaezebrouck moet zijn manschappen aansporen om rustig te blijven. Rust in het hoofd zal doorslaggevend zijn zondag. Kwaliteiten, de vorm en vertrouwen hebben ze genoeg.”

Voor Club Brugge is de opdracht simpel: winnen! De druk is bij beide ploegen dus groot. Wie trekt er volgens jou zondag aan het langste eind?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.