Vandenbempt: “Preud’homme is toch een twijfelgeval”

Peter Vandenbempt (analist) (3)

30 mei 2015 03:56 - Het ziet er naar uit dat we op zoek moeten naar een nieuwe bondscoach. Maar wie moet Wilmots opvolgen? De naam van Preud’homme valt verrassend vaak… 

“Ik beloof niet dat ik blijf tot 2016”, onderstreepte Wilmots vorig jaar bij de verlenging van zijn contract. “Er staat een clausule in waardoor ik op elk moment weg kan.”

Vandenbempt: “Marc Wilmots bevestigde op de persconferentie dat Schalke 04 hem benaderd heeft. Hij gaf ook aan dat hij openstaat voor het aanbod van de Duitse club. Hij zal praten na de twee komende interlands, vanaf 12 juni.”

Vandenbempt denkt alvast dat we volgende maand op zoek moeten naar een nieuwe bondscoach. De voetbalanalist kent trainer Preud’homme erg goed en had een gesprek over zijn eventuele rol als bondscoach.

“Michel vraagt zich af of dat wel iets voor hem is. Hij kneedt heel graag een ploeg en wil er dagelijks mee bezig zijn tot in de kleinste details. Dat kan je natuurlijk niet met een nationale ploeg. Maar er zijn met deze ongelooflijk getalenteerde lichting kandidaten genoeg”, besluit Vandenbempt in Café Corsari.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.