Waarom zijn De Sutter, Vormer en De fauw vermomd?

Waarom zijn De Sutter, Vormer en De fauw vermomd

08 mei 2015 12:24 - Tom De Sutter, Ruud Vormer en Davy De fauw hebben zich van een andere kant laten zien. Voor één keer was er niemand die de vermomde Club-spelers om een handtekening kwam vragen. Bekijk de fantastische beelden.

Club-spelers zoals u ze nog nooit zag:

Randstad-Klaar from Club Brugge on Vimeo.

Een goed initiatief volgens jou?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.