Brugse elftal van de eeuw

Brugse elftal van de eeuw

Ben jij ook al je hele leven supporter van Club Brugge? Dan herinner je je vast wel wat sterkhouders die onze club verlieten om een stap hogerop te zetten. Maar wie van hen verdient er nu een plaatsje bij de ploeg van de eeuw?

16 juni 2015 18:05 -

Walfoot maakte hun elftal van de eeuw van Club Brugge-spelers. Een opvallende aanwezig is François Sterchele. De overleden spits zit voor eeuwig in de Brugse supportersharten. De 23ste minuut is voor altijd van hem.

Het blijkt alleszins uitermate moeilijk om al onze blauw-zwarte toppers in één elftal te gieten. Want zeg nu zelf: Birger Jensen, Daniel Amokachi, Jean-Pierre Papin, Jan Ceulemans, Raoul Lambert, Bosko Balaban, Nastja Čeh, Nabil Dirar en Lior Refaelov hebben zeker ook hun plaats bij deze 11.

Wie staat er volgens jou (on)terecht in bovenstaand elftal? En welke Club-speler had je er nog graag aan toegevoegd?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.