Club-aanvaller mag beschikken

Jan Breydelstadion

11 juni 2015 05:25 - Club Brugge haalde met Diaby een rasechte goalgetter binnen. Bovendien zijn ook De Sutter en Oulare nog steeds eigendom van blauw-zwart. Het lijkt Club dan ook niet nodig om daar nog een extra aanvaller aan toe te voegen.

Zinho Gano zou van Club mogen beschikken. Dat meldt Het Nieuwsblad. De 21-jarige aanvaller speelde vorig seizoen op uitleenbasis bij Moeskroen-Péruwelz en lijkt overbodig in de blauw-zwarte spelerskern van 2015-2016.

In de reguliere competitie kreeg Gano nauwelijks speelminuten, maar in de Play-Offs liet hij zich met vijf doelpunten toch opmerken. Drie jaar geleden werd de jonge aanvaller nog topschutter van de Brugse beloftenploeg.

Er zijn verschillende ploegen geïnteresseerd om Gano binnen te halen, al lijkt het erop dat Waasland-Beveren aan het langste eind trekt. Zij brachten immers al een bod uit en zijn zowel bereid tot huren als kopen. Een logische beslissing van Club om hem te laten gaan?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.