Club heeft opnieuw een verdediger in het vizier

Vincent Mannaert (Club Brugge)

13 juni 2015 14:48 - Thomas Meunier is enkele maanden geblesseerd en mist de competitiestart. Daarnaast is de spoeling in de verdediging sowieso al dun en is het ook mogelijk dat Meunier en Duarte blauw-zwart nog verlaten. Club gaat dan ook naarstig op zoek naar voetballers met verdedigende kwaliteiten.

Deze keer zou het vizier gericht zijn op een Colombiaanse verdediger. Dat weet de Italiaanse pers. De 22-jarige Helibelton Palacios speelt momenteel bij Deportivo Cali.

“Voor Palacios praten we met verschillende clubs”, is zijn makelaar duidelijk. “Club Brugge heeft onlangs geïnformeerd naar zijn voorwaarden.” De Colombiaan speelt bij voorkeur op de rechtsachter positie. Hij was dit seizoen goed voor 22 basisplaatsen en drie invalbeurten.

Palacios is eveneens een voormalig Colombiaans belofte-international. Italiaanse eersteklasser Atalanta Bergamo zou ook interesse hebben in de speler van Deportivo Cali. Interessante piste of liever Ivan Tomecak?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.