Club heeft opnieuw vervanger voor Meunier op het oog

Thomas Meunier (Club Brugge)

17 juni 2015 06:25 - Thomas Meunier werd de voorbije dagen uitvoerig gelinkt aan Schalke 04. Kersverse coach André Breitenreiter zou de 23-jarige Luxemburger maar al te graag naar Duitsland halen. Intussen zoekt Club verder naar een geschikte vervanger.

Club Brugge heeft zijn pijlen gericht op Dion Cools. Blauw-zwart deed al een bod op de speler van Oud-Heverlee Leuven, maar dat werd van de tafel geveegd door de Leuvenaars. Dat meldt Het Nieuwsblad.

OHL wil minstens 450.000 euro opstrijken voor de 19-jarige belofte-international. Die prijs vindt Club dan weer te hoog, omdat de rechtsachter volgende zomer transfervrij is. Cools weigerde inmiddels om een nieuw contractvoorstel van Leuven te tekenen.

Eerder liet Club zijn oog ook al vallen op rechtsachters Ivan Tomecak en Helibelton PalaciosWelke speler zie jij het liefst naar Jan Breydel komen?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.