Club-speler opgenomen in talentenranking

Hans Vanaken (Club Brugge - Westerlo)

17 juni 2015 07:12 - Het Engelse tijdschrift WorldSoccer wierp onlangs zijn licht op honderd talenten van de toekomst. Eén Bruggeling maakte deel uit van de 100 rising young stars.

Club haalde met Hans Vanaken een veelbelovende speler in huis en dat hebben ze ook in Engeland gezien. Onze aanvallende middenvelder behoort op zijn 22ste immers tot één van de honderd aanstormende talenten van de toekomst.

Verder maken ook Youri Tielemans (18), Moses Simon (19), Aleksandar Mitrović (20), Adnan Januzaj (20), Yannick Ferreira Carrasco (21), Dennis Praet (21) en Thorgan Hazard (22) deel uit van de 100-koppige selectie.

Welke speler(s) van Club Brugge verdienden volgens jou nog een plaatsje bij al dat jong geweld?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.