Club-target blijkt bad boy

Michel Preud'homme zorgen

12 juni 2015 14:04 - Club Brugge zal het seizoen moeten aanvatten zonder Thomas Meunier. De rechtsachter liep een knieblessure op tijdens een training met de Rode Duivels en zou maanden out zijn. Volgens Franse bronnen richt Club zich nu op een rechtsachter uit de Ligue 1 die al heel wat op zijn kerfstok heeft.

Lamine Gassama, een 25-jarige rechtsback, komt momenteel uit voor de Franse eersteklasser Lorient. Hij heeft er nog een contract tot 2016. Gassama droeg van 2008 tot 2012 het shirt van Lyon, al kwam hij daar nauwelijks aan spelen toe.

Ook Anderlecht heeft interesse in de voetbalkwaliteiten van de Fransman. Het gedrag van Gassama is echter een groot minpunt. Volgens Ouest France viel de verdediger een agent aan tijdens een routinecontrole. Hij werd veroordeeld tot een voorwaardelijke straf van 2 maanden gevangenis en 5.000 euro boete.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.