Concrete interesse voor De Sutter

Tom De Sutter (Club Brugge)

18 juni 2015 14:44 - Club Brugge heeft met Abdoulay Diaby, Obbi Oulare en Tom De Sutter drie goede spitsen in de spelerskern. Als ook Nicolas Castillo nog terugkeert naar blauw-zwart, dan worden de plaatsen in de voorlinie wel heel duur. Het is dus mogelijk dat De Sutter Club verlaat. Dat meldt Voetbalnieuws.

De Sutter kan rekenen op interesse van de Turkse club Bursaspor. Tom heeft zelf nog niet aangegeven of hij een eventuele overgang ziet zitten. Met de opening van zijn padelclub in Brugge, blijft hij mogelijk graag in de buurt voetballen.

Club heeft al meermaals aangegeven dat het zijn oog heeft laten vallen op Jelle Vossen. Maar zijn komst lijkt onhaalbaar als er niemand van de huidige spitsen vertrekt.

In de zomer van 2013 kwam De Sutter over van Anderlecht. In 112 wedstrijden voor Club, vond hij 23 keer de weg naar doel. Hij speelde nooit eerder in het buitenland. Moet Club hem laten gaan?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.