De Bock: “Met hem kan je naar de oorlog”

Laurens De Bock juicht

17 juni 2015 17:18 - De afgelopen weken genoot Laurens De Bock van een deugddoende vakantie in Ibiza. Op de website van Club blikt de 22-jarige linksachter terug op zijn seizoen en dat van zijn ploegmaats.

“Ik val waarschijnlijk in herhaling, maar de bekerfinale en vooral het spannende slot zullen ons allen heel lang bijblijven. De gelijkmaker van Anderlecht kwam aan als een mokerslag in het gezicht. Maar toen Rafa op een wonderbaarlijke manier in de allerlaatste minuut de winning goal scoorde, was het delirium een feit.”

Het meeste bewondering heeft De Bock echter voor Ruud Vormer. “Ruud heeft bij mij een streepje voor. Ik beschouw hem als de absolute voortrekker van onze groep. Hij gaat altijd voluit en opgeven staat niet in zijn woordenboek.”

“Met Ruud kan je letterlijk en figuurlijk naar de oorlog trekken. Hoe meer bijtertjes van dergelijk kaliber we in de rangen tellen, hoe beter zou ik zeggen.” Heeft De Bock gelijk? Moet Club meer spelers met de mentaliteit van Vormer aantrekken?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.