Duitsers willen Waldemar Sobota

Waldemar Sobota applaudisseert

01 juni 2015 02:00 - Waldemar Sobota trok begin dit jaar op uitleenbasis naar FC St. Pauli. De 28-jarige Pool tekende er een contract tot het einde van dit seizoen. De club lichtte de optie op Sobota niet, maar…

Nu blijkt dat de Duitsers toch geïnteresseerd zijn om de rechtsbuiten van Club Brugge definitief over te nemen. De tweedeklasser slaagde dit seizoen met de hakken over de sloot in het behoud in de 2. Bundesliga.

Daarom maakt de cultclub uit Hamburg volop werk van versterking. Enkel de hoge vraagprijs van blauw-zwart zou een overgang van de Pool in de weg staan. Club nam Sobota in 2013 voor één miljoen over van Śląsk Wrocław. Moet Club hem laten gaan?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.