Ex-spits Bacca in de clinch met Neymar

Carlos Bacca (Club Brugge)

18 juni 2015 15:08 - Colombia heeft op de Copa America zijn tweede groepswedstrijd met 1-0 gewonnen van Brazilië. Een serieuze tik voor de Brazilianen, die het toernooi al acht keer wonnen. Na de match kregen ex-spits Carlos Bacca en Neymar het serieus met elkaar aan de stok. Bekijk de beelden.

Na het laatste fluitsignaal schiet Neymar de bal nog op Pablo Armero, de vleugelspeler van de Colombianen. Daarnaast zou Neymar ook een kopstoot uitgedeeld hebben aan Inter-speler Murillo.

Dan is de maat voor Bacca vol. Hij loopt naar Neymar en geeft hem een fikse duw. Vervolgens gaan de poppen aan het dansen en krijgen zowel de Sevilla- als de Barcelona-aanvaller een rode kaart onder hun neus geschoven. Vind jij de reactie van Bacca te rechtvaardigen?

Bekijk de beelden (let ook op het shirt van Bacca):

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.