Feel good-filmpje van de dag

Feel good-filmpje van de dag

12 juni 2015 05:10 - Er was eens… Herr Daum! Drie jaar geleden loodste de Duitse trainer onze toffe ploeg naar de tweede plaats. Het promofilmpje van weleer levert tot de dag van vandaag prachtige beelden op.

Party Rock’en met Daum & zijn manschappen

Party Rock Anthem from Club Brugge on Vimeo.

Wie van onze (ex-)spelers herken jij nog? En welke speler mis je het meest?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.