Genk-spits gelinkt aan Club

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

07 juni 2015 15:53 - Club Brugge heeft zich intussen al behoorlijk versterkt voor het komende seizoen. Toch wordt er nu opnieuw een aanvaller aan Club Brugge gelinkt.

Britse bronnen melden dat blauw-zwart geïnteresseerd is in de aanvalscapaciteiten van Jelle Vossen. De spits ligt momenteel nog onder contract bij Genk, maar werd uitgeleend aan tweedeklasser Middlesbrough.

Een terugkeer naar de Cristal Arena zou Vossen niet zien zitten. Een verlengd verblijf in Engeland of een transfer naar Club Brugge dan weer wel. Feit is dat Jelle als kind stiekem altijd al supporter was van blauw-zwart.

Club heeft momenteel al heel wat aanvallers in de rangen, maar daar zouden er mogelijk nog van vertrekken. Toch is de kans dat de Genk-speler effectief naar Jan Breydel komt eerder klein te noemen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.