Hier zijn ze dan, de nieuwe Club-uitrusting en shirtsponsor

Michel Preud'homme duim omhoog

02 juni 2015 15:13 - De voorbije weken waren er al heel wat supporters die onze blauw-zwarte tenue van volgend seizoen probeerden te achterhalen. Gedaan met de speculaties, hier zijn ze dan: de splinternieuwe shirts van Club Brugge.

Zoals we eerder al hadden aangekondigd heeft Club een nieuwe hoofdsponsor. Voortaan prijkt er geen bank meer op onze blauw-zwarte borst, maar wel een specialist in koelen en verwarmen.

Daikin is marktleider in airconditioning en werkt al jaren samen met Club Brugge. Beide partijen kiezen nu echter voor een intensere samenwerking, met als resultaat het logo van Daikin op onze nieuwe uitrusting. Maar we willen jullie niet langer in spanning houden. Ziehier het resultaat.

Het Club Brugge shirt 2015-2016:

Shirtvoorstelling 2015-2016 from Club Brugge on Vimeo.

Zoals het hoort, zien we de traditionele blauwzwarte strepen op ons thuisshirt. Ze zijn iets breder in vergelijking met ons vorige hometenue. Op verplaatsing speelt Club komend seizoen in het rood. De Nike-shirts komen stijlvol en efficiënt over, iets wat we ook in het spel van blauw-zwart willen terugzien. Vanaf 1 juli zijn de shirts te koop in de Club-shop.

Correcte persconferentie Een foto die door kirstenwillem is geplaatst op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.