Italianen hebben geen interesse meer in Duarte

Óscar Duarte (Club Brugge)

13 juni 2015 05:27 - Op dit moment heeft Club Brugge zich met vier inkomende transfers al serieus versterkt. Opvallend hierbij is dat er nog altijd geen enkele sterkhouder vertrokken is bij blauw-zwart. En ook de interesse voor Duarte neemt plots af.

Mathew Ryan en Thomas Meunier krijgen het meeste aandacht op de transfermarkt, maar er is ook interesse voor Duarte. Zo richtte Palermo vorige zomer zijn pijlen op de Costa Ricaanse verdediger.

Duarte gaf zelf al aan dat hij een transfer naar Sicilië wel ziet zitten. En nu de Italiaanse eersteklasser maar liefst 32 miljoen euro van Juventus ontving voor Paulo Dybala, leek de deal in kannen en kruiken.

Maar volgens Italiaanse media heeft Palermo plots toch geen interesse meer in Duarte. De club uit de Serie A zou zijn zinnen intussen op Luca Caldirola gezet hebben, een verdediger bij Werder Bremen. Een goede zaak voor Club?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.