Kujović: “Het maakte de hele ervaring er niet minder om”

Vladan Kujovic (Club Brugge)

Vladan Kujović zal volgend seizoen niet meer in het Brugse doel te bewonderen zijn. Het sympathieke sluitstuk blikte met veel plezier nog eens terug op zijn laatste wedstrijd in loondienst van Club.

Voor de laatste competitiematch tegen Kortrijk werd Kujović gehuldigd door het bestuur van Club. Het was de bedoeling om de Serviër nog een laatste invalbeurt te gunnen, maar de wedstrijdomstandigheden beslisten daar jammer genoeg anders over.

“Een kwartier voor tijd kwam Preud’homme bij mij”, begint Kujović zijn verhaal aan Het Laatste Nieuws. “Michel vond het duidelijk vervelend, maar hij zei me dat ik niet zou kunnen invallen. Het stond nog altijd maar 1-0 en hij was verplicht om te wisselen door blessures.”

Toch nam de doelman met opgeheven hoofd afscheid van zijn blauw-zwarte supporters. “Het maakte de hele ervaring van die match er niet minder om”, besluit hij tevreden. Bedankt voor alles Kujo!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.