Mag Verhaeghe 5 maanden niet meer binnen in Jan Breydel?

Jan Breydelstadion
Bart Verhaeghe werd eind april 2014 aangeklaagd voor een fysieke aanval in de uitwedstrijd tegen Lokeren. Een steward ontzegde de zoon van Verhaeghe de toegang tot de neutrale zone en vervolgens zou de Club-voorzitter de steward in kwestie bij de keel gegrepen hebben. Intussen is de zaak voorgekomen.

16 juni 2015 20:17 - Verhaeghe stond deze namiddag terecht voor de politierechter in Dendermonde. Hij vecht immers zijn stadionverbod van vijf maanden aan. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De verdediging betwist de feiten en zegt dat het onderzoek onvolledig gevoerd is. De volledige vrijspraak van onze voorzitter wordt dan ook gevraagd. Het zou namelijk nogal absurd zijn als Verhaeghe vijf maanden zijn eigen stadion niet binnen mag.

Op 15 september velt politierechter Peter Dhondt een vonnis. Moet onze voorzitter volgens jou gestraft worden?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.