OFFICIEEL: Zinho Gano verlaat Club Brugge

Zinho Gano (Club Brugge)

15 juni 2015 14:58 - Club Brugge versterkte zich eind mei met Abdoulay Diaby, een rasechte aanvaller. Aangezien ook Obbi Oulare en Tom De Sutter nog onderdeel uitmaken van de Brugse spelerskern, lijkt het erop dat de concurrentie in de voorlinie groot wordt. Daarom heeft één blauw-zwarte spits beslist om ons te verlaten.

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is de deal ook helemaal rond. Zinho Gano verlaat Club Brugge en maakt de overstap naar Waasland-Beveren. In een persbericht melden de Waaslanders dat de 21-jarige aanvaller een contract tekent voor drie jaar.

“Waasland-Beveren kwam in de voorbije dagen tot een akkoord met Zinho Gano en zijn werkgever Club Brugge. Met Gano kiest Waasland-Beveren voor talent van eigen bodem. De jonge Belg met West-Afrikaanse roots viel vorig seizoen vooral in Play-off II op met vijf treffers in zes wedstrijden.”

Club Brugge leende Gano de voorbije twee seizoenen uit aan Lommel en Moeskroen. Waasland-Beveren-coach Stijn Vreven is geen onbekende voor Gano. In 2013-2014 werkte het tweetal al samen bij Lommel. Jammer dat hij vertrekt?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.