Ontdek adembenemende creaties van spelers Club Brugge

Ontdek adembenemende creaties van spelers Club Brugge

De laatste weken heb je ze ongetwijfeld al eens zien opduiken: sublieme creaties van Club-spelers. Maar wie is nu eigenlijk de creatieve hand achter al dat moois? En waarom? Wij gingen op zoek naar antwoorden.

Maak kennis met Dominique Lobbestael, de man die onze blauw-zwarte helden ook op het scherm tot leven kan brengen. Een nieuwe uitdaging zo blijkt, want de voorbije 7 jaar was hij nog artdirector bij Sport/Voetbalmagazine. Vandaag leidt hij zijn eigen content design studio (www.grizzlie.be) in Mechelen.

 

Vertel ons eens kort wie je bent. Wat doe je in het dagelijkse leven?

“Ik ben eigenlijk al mijn hele leven bezig met kunst. Eén van mijn grote passies is sport en dan voornamelijk voetbal. Dat is ook de reden waarom ik begonnen ben met het maken van profvoetballer-artworks.”

Mathew Ryan kunstwerk

En dan eerst met die van je favoriete ploeg?

“Haha, dat klopt. Ik ben supporter van Club Brugge, maar dat neemt niet weg dat ik ook regelmatig werken van rivaliserende ploegen zal maken.”

Wie is je favoriete speler bij Club?

“Zonder twijfel Mathew Ryan. Ik heb het geluk gehad om hem te ontmoeten en het is echt een grote meneer, zowel op als naast het veld. Hij is voor mij het toonbeeld van hoe een sportman zich zou moeten gedragen. Hij maakt tijd voor zijn fans en gaat zonder problemen met iedereen op de foto. Als speler straalt hij power uit en neemt hij heel de ploeg mee op sleeptouw.”

Zie je dat graag, iemand die zijn kop ervoor gooit?

“Absoluut! Voor mij zijn de mooiste matchen die waarin de spelers die pure Brugse vechtersmentaliteit laten zien. No sweat, no glory! En dat is eigenlijk ook mijn levensmotto. Als je keihard werkt, geraak je ergens in het leven. Dat probeer ik ook in mijn werken naar voren te laten komen.”

Als we onderstaande beelden bekijken, dan ben je meer dan geslaagd in je opzet Dominique. Keep up the good work!

Ryan

Refaelov

Izquierdo

 

Simons

Vormer

Hazard

Opgelet: bovenstaande werken werden geplaatst met de goedkeuring van de maker ervan. Wie meer informatie wil, kan terecht op www.footballheroes.be of mailen naar info@footballheroes.be

Bij 2000 likes op zijn Facebook-pagina, zal Dominique een artwork maken van Gert Verheyen. Help jij mee? Wij kijken er alvast naar uit!


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.