Oulare: “Het is allemaal heel snel gegaan”

Obbi Oulare in actie

13 juni 2015 20:50 - Obbi Oulare was dé ontdekking van het seizoen bij Club Brugge. De 19-jarige aanvaller blikt tevreden terug op zijn jaar. “Nu wil ik vooral nagenieten”, zegt de spits.

“Ik geniet nog altijd na van mijn eerste basisplaats tegen Kortrijk”, opent Oulare op de officiële site van Club. “Ik scoorde toen zelfs mijn eerste doelpunt van het seizoen. Wonderbaarlijk! Je kan je niet voorstellen wat voor gevoelens dat teweeg bracht.”

Op collectief vlak is Obbi vooral over de bekerfinale opgetogen. “Zo’n hoogtepunt tijdens je debuutseizoen meemaken is uitzonderlijk. Ik ben heel fier dat ik mijn steentje tot dat succes heb kunnen bijdragen. Iedereen heeft dit seizoen keihard gewerkt en dat was onze grote troef. We waren op drie fronten top!”

In de voorbereiding van vorig seizoen, tegen KFC Heist, maakte Oulare voor het eerst zijn opwachting. Hij gaf meteen zijn visitekaartje af door drie keer te scoren en twee goals aan te brengen. Onderstaand nog eens die mooie beelden! “Het is allemaal heel snel gegaan”, besluit de Brugse aanvaller.

De geruchtenmolen rond Oulare draait al langer op volle toeren, al zou hij zelf ook nog wel een jaartje in Brugge willen rijpen. Hoop jij dat hij blijft?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.