Oulare showt zijn nieuwe schoenen

Oulare showt zijn nieuwe schoenen

Obbi Oulare krijgt dankzij zijn sponsorcontract met Adidas een nieuw paar gepersonaliseerde voetbalschoenen. Bekijk hier zijn fancy shoes.

Of hij er nu bij Club of elders mee zal schitteren, weten we nog altijd niet. Maar Oulare toont zijn nieuwe schoenen alvast vol trots op Instagram.

“Ik denk dat ik helemaal klaar ben voor het nieuwe seizoen, bedankt Adidas”, luidt het bijschrift van onze krachtige spits. Wat vinden jullie, een geslaagd design van Adidas? Of ben jij eerder fan van de sobere, zwarte voetbalschoenen?


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.