Preud’homme is fan van Vossen

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

09 juni 2015 05:08 - Michel Preud’homme houdt ervan om zijn spelerskern al vroeg bij elkaar te hebben. Dit jaar lukt dat met reeds 4 versterkingen erg aardig, al lijkt de transferhonger van blauw-zwart nog altijd niet gestild. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Hoewel de huidige spelerskern met De Sutter, Oulare en Diaby al drie spitsen telt, zou daar eventueel nog eentje aan toegevoegd kunnen worden. Mits óf De Sutter óf Oulare vertrekt zou er budget vrijkomen om de 26-jarige Limburger naar Jan Breydel te halen.

Al blijft de vraagprijs een heikel punt. Genk zou 4 miljoen euro vragen voor de goalgetter. Het is nog maar de vraag of Club dat bedrag kan en wil neertellen. Vossen zou zelf liefst van al in Engeland blijven, maar door de gemiste promotie is Middlesbrough beperkt in zijn financiële middelen.

Al 6 miljoen armer

Als de spits alsnog terugkeert naar België, verkiest hij naar eigen zeggen Brugge boven Genk. En ook trainer Preud’homme is fan van de aanvallende kwaliteiten van Vossen. Gezien het feit dat Club met de transfers van Diaby, Vanaken, Bruzzese en Ibini al meer dan 6 miljoen euro heeft uitgegeven, moet Club hem toch nog halen?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.