Principeakkoord voor De Sutter?

Tom De Sutter high five (Club Brugge)

20 juni 2015 17:21 - De laatste dagen gonst het van de geruchten dat Tom De Sutter Club zou verlaten. En waar rook is, is vuur. Dat hebben we met Bernie Ibini ook gemerkt. Ook deze keer vonden we een aanwijzing waarom De Sutter blauw-zwart wellicht verlaat…

De prestatie van Tom De Sutter tegen Besiktas is in Turkije niet onopgemerkt voorbij gegaan. In de met 1-3-gewonnen uitwedstrijd nam hij de belangrijke gelijkmaker voor zijn rekening en speelde hij een beresterke wedstrijd.

Intussen zou de interesse van Bursaspor heel concreet geworden zijn. Een Turks Twitter-account (dat uitsluitend over transfers bericht) meldt dat De Sutter een principeakkoord heeft met Bursaspor. Toch zou De Sutter hebben aangegeven dat hij nog wat bedenktijd wil vooraleer hij de knoop definitief doorhakt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.