Ryan: “Mijn werk in Brugge is niet af”

Mathew Ryan (Club Brugge)

11 juni 2015 19:42 - Mathew Ryan is hot. Niet alleen in België, maar over heel Europa. En ook in thuisland Australië volgen ze het Brugse sluitstuk op de voet. De Australische media zochten de doelman op en gingen op zoek naar antwoorden op hun prangende vragen.

Ryan lijkt klaar voor een stap hogerop, maar de doelman heeft naar eigen zeggen geen haast om te vertrekken. Hij heeft het gevoel dat zijn werk bij blauw-zwart nog niet af is.

“Ik heb het er heel moeilijk mee dat we naast het kampioenschap grepen. Ik wil die titel absoluut winnen, want deze club heeft me al zoveel gegeven”, vertelt hij.

Ooit komt een tijd…

“Natuurlijk zal ik ooit wel vertrekken bij Brugge, maar dat doe ik alleen als ik het gevoel heb dat een transfer echt een juiste keuze is. Ik ben niet gehaast”, klonk hij klaar en duidelijk. Een opvallende uitspraak, want onder meer Liverpool trekt aan de mouw van de Australiër.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.