Ryan reageert: “Ik heb daar niets mee te maken”

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

07 juni 2015 16:09 - Club versterkte zich onlangs met Bernie Ibini, een Australische flankaanvaller van 22. Overal las en hoorde je dat deze transfer erop gericht was om Mathew Ryan, zijn boezemvriend, nog een jaartje langer in Brugge te houden. Maar wat denkt ons sluitstuk daar zelf over?

“Iedereen weet dat we al een hele tijd goede vrienden zijn. Ibini krijgt nu erkenning voor zijn geweldige seizoen. Ik houd regelmatig contact met hem en probeer de hoogtepunten te bekijken van de Australische competitie. Hij was echt geweldig, vooral op het einde van het seizoen”, verklaart Ryan.

“Ik vind het heel mooi dat Club Brugge een overeenkomst met hem heeft gesloten en ben dan ook blij dat we in de toekomst opnieuw ploeggenoten worden. Het is wel niet zo dat ik heb aangedrongen op zijn komst en ik heb dus niets te maken met die transfer. Dat is Ibini’s eigen verdienste.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.